Gratis levering van boeketten regio Oostende, Bredene, Middelkerke, Nieuwpoort, Gistel, Brugge, …, 7/7. Voor 12u besteld = zelfde dag geleverd!

Philodendron ‘Pink Princessʼ (incl. pot)

€ 37,69

Euh, is dat hier wel een echte plant? Natuurlijk! De Philodendron 'Pink Princess' heeft van nature prachtige roze kleurschakeringen, en mooie donkerrode bladstelen. Deze plant is een uitstekende eyecatcher, die naarmate hij ouder wordt een beetje ondersteuning nodig heeft om ervoor te zorgen dat de stengel rechtop blijft groeien, denk bv. aan een mosstok.

Zoals de meeste andere Philodendrons heeft P. 'Pink Princess' liefst dat de potgrond een beetje kan uitdrogen tussen gietbeurten. In de zomer mogen ze vochtiger staan, maar dat is zeker niet nodig.

Zet de plant op een lichte, liefst warme plaats in huis - in de zomer wel niet in fel zonlicht - om hem optimaal te laten groeien. Hij kan ook op een donkerdere plaats staan, maar dan zal hij natuurlijk minder rap kunnen groeien.

Philodendron erubescens is oorspronkelijk afkomstig uit Colombië.

De geleverde plant heeft potmaat 12 en is 35 cm hoog. Het kan de plant van op de fotoʼs zijn, of een gelijkaardig exemplaar.

De prijs is inclusief de oceaangroene cachepot van Serax.

Philodendron ‘Pink Princessʼ (incl. pot)

€ 37,69
Aantal
Geen artikel beschikbaar!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contacteer ons via WhatsApp